U domu Jovane i Željka Joksimovića uvek je veselo - bliznakinje Ana i Srna u oktobru su proslavile peti rođendan, a sin Kosta rođen je 2014. godine. U odrastanju svojih naslednika uživaju i trude se da im svojim primerom usade prave vrednosti. 

"Deca mnogo više nauče iz našeg ponašanja nego iz naših reči, bez obzira na to što se svi roditelji trude da izgovaraju velike i vredne reči, pa i ja imam tu manu. Opet, svestan sam da smo mi ti koji moramo da im pokažemo kako se pošteno, vredno i ispravno živi. Kako se radi, kako se poštuje svet oko sebe, kako se čuvaju ljudi... Trudimo se da to vide i verujem da će biti dovoljno", rekao je svojevremeno za Hello! magazin Željko, a voditeljka je ispričala da voli da njena deca budu lepo obučena

"Ni Željko ni ja sebi dugo nismo ništa kupili. Ja kupujem samo deci. Nama neki dizajner donese nešto da isprobamo, pa onda kupimo. Ali da odem u šoping, ne pamtim kada sam to uradila. Najviše volim da kupujem za moju decu, volim da su uvek lepo obučeni. Postala sam stručnjak za dečju garderobu i materijale. Ko ima pitanja mogu da ga posavetujem ", rekla je jednom prilikom Jovana.

Poznati par je dosledan u odluci da decu ne eksponira u javnosti, ali muzičar je sada objavio jednu njihovu fotografiju. Na njoj su sin Kosta i jedna od bliznakinja, a vide se samo njihove siluete.

Željko Joksimović objavio fotografiju dece
Instagram/ zzeljko 

"Magičan zalazak sunca. Bez filtera" napisao je Željko.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna