Nekadašnja članica grupe "Hurricane" Ivana Nikolić iskreno je govorila o razlozima zbog kojih je sama. Istakla je da ima puno obaveza i da muškarcima nije lako da se prilagode. Iako su danas društvene mreže osnovno sredstvo komunikacije Ivana se nikada nije nekom muškarcu udvarala na taj način.

"Nisam, jer bih uvek radije uživo prišla muškarcu koji mi se dopada. Tako sam prišla jednom dečku i smuvala ga. Nemam problem sa tim. Ostali smo dve godine zajedno. Otvorena sam, mada ne delujem tako. Ne znam šta je generalno problem sa muškarcima, niko mi ne prilazi, ali ja kad osetim hemiju, odmah priđem frajeru", rekla je za "Pink" Ivana a onda i opisala tu situaciju.

"Prišla sam mu i rekla: 'Stvarno mi se dopadaš, volela bih da stupimo u kontakt.' Posle toga smo otišli na piće i ostali dve godine zajedno. U pitanju je sportista, ali nije medijski poznat i ne bih otkrivala njegov identitet", rekla je Ivana koja je svojvremeno odreagovala na komentare koji kruže da pokraj sebe ima nekog ko je finansira.

"Stvarno ne znam gde ću sa svim tim parama i stanovima. Nikada nisam davala komentare na takve objave. Prosto živim potpuno normalno i nisam neko ko se pravda jer nemam ni stanove ni automobile koje bi sad trebalo da prijavim. Tako da ništa od takvog muškarca. Nisu mi novine promenile život. Nemam ni starijeg ni mlađeg pored sebe", rekla je za "Grand" Ivana i dodala da se ne boji braka.

ivana nikolic
Instagram / ivana_boom_nikolic 

"Ne plašim se ničega u tom smislu. Volim i brak i decu, ali trenutno nemam vremena za to. Fokusirana sam na karijeru ali ne bežim od toga. Kada dođe doći će. Mislim da ne treba da se ostavi karijera u zamenu za dete, smatram da sve to može da se postigne, pogotovo ako to voliš, a ja sam osoba koja zaista voli decu tako da mi to uopšte ne bi palo teško", izjavila je Ivana.

"Ne mislim da moj privatni život treba da bude plasiran u javnosti. Zato i jeste privatan. Nikad ne pričam o tome koji mi se momak sviđa i da li imam dečka. Povezivali su me s mnogima, ali retko šta je istina", rekla je nekadašnja 'uraganka'.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna