Mlađi brat glumice Hajden Penetijer iznenada je preminuo u 28. godini, a sada je otkriven i uzrok njegove smrti. Glumčevo telo pronašla su njegova tri prijatelja u kući u Njujorku.

Zatekli su ga bez reakcija, i pokušali su da ga ožive ali bez uspeha. Oni su se zabrinuli kada se Džensen Penetijer nije pojavio na dogovorenom sastanku, zvali su ga telefonom a kako se nije javljao otišli su do njegove kuće. Pronašli su ga kako sedi uspravno na stolici. 

Prema izveštaju, jedan je prijatelj nazvao hitnu, dok je drugi stupio u kontakt s Džensenovim ocem Alanom koji je stigao dok su prijatelji pokušali da ožive njegovog sina. Alan je rekao Hitnoj pomoći da je razgovarao sa svojim sinom telefonom noć pre nego što je preminuo i da je 'zvučao dobro'. Kad je hitna pomoć stigla u Džensenov dom samo su mogli da konstatuju smrt. Džensen je kako se navodi preminuo od posledica kardiomegalije (povećanog srca), zajedno s komplikacijama aortnog zaliska.

"Imao je teške trenutke u poslednje vreme u svojoj karijeri. Hajden je neutešna. Bio joj je najbolji prijatelj i jedini brat. Bio je tako dobar dečko", rekao je izvor.

Britanski mediji su pisali kako se Džensen navukao na narkotike i da se podvrgao lečenju godinu dana pre smrti. Komšije su ispričala da je Džensen zloupotrebljavao lekove protiv bolova i da ih je "gutao kao žvake".

profimedia-0233621882 (1).jpg
Profimedia 

Hajden je neutešna zbog smrti brata. On joj je bio ogromna podrška tokom teškog životnog perioda kroz koji je prošla kada je izgubila starteljstvo nad ćerkom Kajom koju je dobila tokom braka sa Ukrajinskim bokserom Vladimirom Kličkom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna