Glumica Hajden Penetijer, koja sa ukrajinskim bokserom Vladimirom Kličkom ima ćerku Kaju, prvi put je govorila o načinu na koji je izgubila starateljstvo nad naslednicom.

Za Hajden je nakon rođenja ćerka usledio težak životni period - borila se sa postporođajnom depresijom.

"Ima mnogo ljudi koji misle da to nije stvarno, da to nije tačno, da je nešto što su žene umislile, ili kažu 'Ma, to su hormoni'. To je nešto što je potpuno nekontrolisano. Zaista je bolno i zaista strašno i ženama treba puno podrške", rekla je tada glumica koja se prijavila za lečenje postporođajne depresije, a koja je kasnije imala problem i sa bolestima zavisnosti.

U emisiji "Red Table Talk" prvi put je govorila  o tome kako je njenom bivšem suprugu pripalo potpuno starateljstvo nad ćerkom.

"To je urađeno na uznemirujuć način. Najteže mi je bilo da potpišem te papire. To je bila najteža stvar koju sam u životu uradila", ispričala je Penetijer.

Vladimir Kličko ljubavni život
Profimedia 

"Plan je bio da ja radim na sebi i da, kada budem bolje, ona dođe kod mene kako bismo provele vreme zajedno, ali to se nije desilo", kazala je.

"Sećam se da me njen tata zvao i rekao: 'Kaja ide okolo i pita druge žene da li sme da ih zove mama. Izgubila sam dah i srce mi je stalo, a on se smejao. Nije shvatao, a meni je bilo užasno. Rekla sam mu da je to njen vapaj za pomoć jer je bila istraumirana zbog našeg odvajanja", ispričala je.

Vladimir od preskida veze sa Hajden privatni život čuva daleko od očiju javnosti.

Pogledajte još zajedničkih fotografija ukrajinskog boksera i glumice i perioda dok su bili par.

Profimedia Hajden Penetijer Vladimir Klicko bili u vezi devet godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna