Jovana Stojiljković i Goran Bogdan su ponovo "podigli prašinu", zbog činjenice da se naša glumica sama pojavila na premijeri prve epizode serije "Južni vetar". Svi su se pitali šta se desilo sa jednim od najpopularnijih parova u region.

Na otvaranju 51. Festa, na kojem je Jovana dobila ulogu kao članica žirija, situacija je postala jasnija. I ona i Goran su došli na prestižni festival, ali ne zajedno.

Uprkos pričama da su njih dvoje raskinuli, publika ih je ugledala kako sede zajedno u prvom redu gledališta. Jovana je zbog svog položaja u žiriju stigla u dvoranu pre momka. Međutim, to nije prvi put da se pričalo kako raskidaju, pre svega zbog poslovnih obaveza.

jovana stojiljkovic goran bogdan-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Prilično su tajanstveni, ne govore o svojoj ljubavi i ne eksponiraju se previše. Vezu su započeli 2019. godine, a za njihovu romansu se saznalo kada je hrvatski glumac svoju koleginicu iznenadio velikim buketom cveća nakon premijere u Narodnom pozorištu u Beogradu, u kojoj je ona imala glavnu ulogu. 

Jovana Stojiljkovic_foto Nebojša Babić-min.jpg
Nebojša Babić 

Goran je pre toga bio, kako se pisalo, u vezi sa pevačicom benda E.T. - Lanom Klingor Mihić.

Njihova ljubav imala je epitet "zabranjene" jer je navodno nisu odobravali njegovi roditelji. Ipak, Lana je jednom prilikom prokomentarisala vezu sa zgodnim Goranom.

lana klingor-min.jpg
Instagram / lanatheklingor 

"Tih šest meseci, koliko smo bili u vezi, bilo je prelepo razdoblje, ali život ide dalje, a nas dvoje smo zbog brojnih obaveza retko uspevali da se viđamo i gradimo vezu. Na kraju smo seli kao odrasli tridesetogodišnjaci i zaključili da je bolje da ostanemo prijatelji. Kako i ne bismo, kad je Goran jedna vrlo normalna, stabilna i topla osoba koja je bila uz mene u važnim životnim situacijama", rekla je.

Koliko sada Jovana uživa uz Gorana, pogledajte u galeriji slika!

ATA / Antonio Ahel, LepaiSrecna Glumački par uživa u ljubavi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna