Harmonikaš Aca Sofronijević i voditeljka Sanja Ćulibrk u oktobru 2022. godine okončali su veridbu. Rastali su se bez teških reči i istakli da jedno drugom žele sve najbolje.

"Svakako da sam krenuo dalje, jedan period patnje je morao da se prođe. Sada pamtim samo najlepše stvari, mi smo uživali u ljubavi dok je sve to trajalo. Ponosan sam jako na taj period koji sam proveo sa Sanjom i želim joj zaista sve najlepše u životu", kazao je tada za "Grand Online" harmonikaš koji je sada uplovio u novu vezu.

"Istina je, imam devojku, ali nemam komentar niti ću ga ikada imati. Želim samo da mi posao i muzika budu prioritet i o tome možemo da razgovaramo uvek. Nisam rekao da je doktorka, ali je istina da imam devojku", rekao je Sofronijević za Grand, ali Sanja nije bila raspoložena za komentar.

"Iako sam godinama u medijima, znate da nisam neko ko voli ovaj vid medijske pažnje, pa svoje ljubavne izbore ne doživljavam kao pijac da treba svako sve da zna. Ja nisam želela da objavim ni da smo vereni, tako da ne znam zašto bih tek komentarisala ovo", poručila je Sanja za "Grand".

Sanja Ćulibrk o vesti da Aca Sofornijević ima novu devojku
ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna