Harmonikaš Aca Sofronijević u oktobru 2022. godine doživeo je ljubavni brodolom. Nakon dve godine okončao je vezu sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk u trenutku kada su svi očekivali svadbena zvona.

"Svakako da sam krenuo dalje, jedan period patnje je morao da se prođe. Sada pamtim samo najlepše stvari, mi smo uživali u ljubavi dok je sve to trajalo. Ponosan sam jako na taj period koji sam proveo sa Sanjom i želim joj zaista sve najlepše u životu", kazao je za "Grand Online" harmonikaš tada koji je sada uplovio u novu vezu. Domaći mediji su preneli da je u vezi sa izvesnom doktorkom a evo kako je to Sofra prokomentarisao.

"Istina je, imam devojku, ali nemam komentar niti ću ga ikada imati. Želim samo da mi posao i muzika budu prioritet i o tome možemo da razgovaramo uvek. Nisam rekao da je doktorka, ali je istina da imam devojku", rekao je Sofronijević za Grand.

 Aleksandar Sofronijević o novoj devojci
ATA / Antonio Ahel 

Harmonikaš je svojevremeno, dok su bili u srećnoj ljubavi, otkrio čime ga je Sanja Ćulibrk osvojila.

"Moja devojka je moja inspiracija, ona je ispunila mnoge moje snove. Nisam znao kako može da bude lepo u vezi, zaista sam srećan. Privuklo me je što je lepo vaspitana i dostojanstvena, ona je prava dama. Mora da bude svadba, mi zaista uživamo u našoj vezi, sve ide kako treba, tako da biće i toga", rekao je on jednom prilikom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna