Zvonimir Đukić, publici poznatiji kao Đule Van Gogh već decenijama je na javnoj sceni, ali je uspeo da privatni život sačuva daleko od očiju javnosti. Sa suprugom Julijom je u ljubavi od školskih dana, ali ona nikada nije želela da bude u medijima.

"Zato što ona mene ne vodi na njen posao i zato što nema potrebu da se eksponira, niti ja želim da je eksponiram. Ne dopada mi se ni promovisanje dece poznatih", rekao je Đule koji je u jednoj od retkih prilika govorio o svojoj Juliji.

"Energija nam se prepoznala još onomad kada princeza nije bila uspešna u svojoj profesiji i mnogo pre nego li je letač postao javna ličnost. Kako je vreme odmicalo, ona je zasluženo postala kraljica. Danas živimo mirno, daleko od pogleda neupućenih, kao sav normalan svet, skriveni od naslovnih strana, povučeni u svoj mir, bogatiji za mnogobrojna prijateljstva, okruženi muzikom, u durskoj harmoniji i ritmu prebrze svakodnevice", rekao je za medije Đule, koji poštuje odluku sina Simona da se medijski ne eksponira. Jedna od retkih prilika kada smo imali priliku da vidimo kako ovaj 24-godišnjak izgleda je u emisiji Tanje Peternek.

Simon je tada ispričao da ne voli da ističe da mu je tata Đule.

"Već posle prvog roditeljskog sastanka, u prvom razredu, svi su bili u fazonu: 'Pa, tebi je Đule ćale'. Rekao sam da nema potrebe da se to posebno naglašava jer je on sasvim normalan otac, kao većina očeva. Iritira me kad vidim decu poznatih u novinama. To nije njihova, već slava njihovih roditelja", rekao je Simon tada, dok Đule ističe da je sin liči na njega samo fizički.

Sin Đuleta iz Van Goga
Screenshot / Youtube / RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal 

"Mnogi kažu da je Simon fizički moja kopija, vozi ga pozitivna i čista energija, ali odmerenost i zrelost definitivno je povukao na majku", rekao je ranije za "Stori" Đule.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna