Ko god je ugledao naslovnu stranicu italijanskog Voga, morao je da se na trenutak trgne. Krase je prelepo lice i figura iskusne manekenke, ali malo ko može da u prvom trenutku prepozna veličanstvenu Žizel Bundšen

Čuveni Viktorijin anđeo koji je, pre nekoliko godina, najavio da odlazi u penziju, i dalje je u najboljoj formi.Nakon razvoda od Toma Brejdija,  s kojim je provela 13 godina u braku i ima dvoje dece, Žizel je pomalo zabrinula svoje fanove koji su se pitali kako će preživeti ovaj udarac.

Bilo je dosta komentara na račun čuvenog ragbiste, tvrdnji da je život cele porodice bio podređen njemu i da je on taj čija je sebičnost dovela do kraha. Njegov povratak na sportski teren je, međutim, završio neslavno i Brejdi je vrlo brzo priznao da od toga nema ništa.

Žizel je, u međuvremenu, tiho pripremala svoj povratak u modeling. Na Instagramu pokazuje srećno lice, a Dan zaljubljenih su joj čestitali prvo njeni slatki psi.

Manekenka koja je nekad bila najplaćenija na svetu - to mesto je držala od 2002. do 2016. godine - kaže da "počinje iz početka i  s puno pozitivnog duha" i da se oseća "snažno i samopouzdano, bolje nego što je to bilo dugo, dugo vremena".

Koliko Žizel ponovo uživa u svom poslu pokazala je i serija slika za italijanski Vog. U crvenoj haljini modne kuće Valentino, prikazana je kao neprepoznatiljiva, jer je baš to hteo fotograf Brazilac Rafael Pavaroti. I posle četrdesete, žena počinje kao potpuno nova - sa crvenom kosom, u boji ljubavi i strasti. Pogledajte je!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna