Eva Longoria je čuvena po lepoti koja kao da je, s godinama, sve veća. Umesto da stari, glumica se podmlađuje i sve je vitkija. Prestala je i da krije svoj omiljeni tretman, pa su žene sve požurile da se i one o njemu informišu. 

Reč je o radifrekventnoj terapiji koja se koristi zajedno sa mikroiglicama i tako prodire do dubljih slojeva kože. Spajanjem dve moćne tehnike nastao je revolucionarni aparat, ali nemojte se prepustiti ovom ulepšavanju pre nego što saznate najvažnije!

Longoria ne prestaje da vežba, mada je postala zaštitno lice dva brenda koja proizvode pomenute aparate. Ne izlazi iz teretane, često je na trampolini, a veoma vodi računa i o zdravoj ishrani.

profimedia-0748143988-min.jpg
Profimedia 

Jasno je da zgodna glumica ne prepušta ništa slučaju. Nakon što je rodila sina Santjaga, dodatno je pojačala treninge. Uz jogu i kardio vežbe kojima se bavila i ranije, dodala je i rad sa tegovima.

Tek kad se sve to ima na umu, može se proceniti koliko je njenoj fantastičnoj liniji pomogla i serija tretmana radiofrekvencijom kombinovana sa mikroiglicama. Najveći broj žena potvrđuje da su i one primetile pozitivne efekte, kako na licu, tako i na telu, jer ovakav tretman može da vidno zategne kožu.

eva longorija 0738907052-min.jpg
Profimedia 

Međutim, mnoge su i nezadovoljne, pre svega tretmanom lica, jer se desilo i nešto na šta ih niko nije upozorio. "Meni su radio-talasi istopili i najtanje jastučiće masnoće na licu", tvrdi jedna žena na Jutjubu, a druge joj horski odgovaraju da su doživele istu sudbinu.

Nakon takve reakcije, lice dobija sasušen izgled, jer nema više masnoća koje kožu čine zategnutom.

"To se može dogoditi i tada nema nazad", priznaje dermatološkinja Andrea Suarez, poznatija kao dr Drej. "Veoma je važno da osoba koja rukuje aparatima sa radiotalasima bude dobro obučena i da ima dovoljno iskustva kako bi podesila sve parametre.

Topljenje masti na licu ima smisla na nekim mestima - na primer, na podvaljku ili liniji donje vilice - tada će obrisi obraza i brade biti lepši i zategnuti. Međutim, na jagodicama ili obrazima takav efekat može da izgleda veoma loše", podseća dr Drej.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna