Kad god gledate Emu Tompson kako glumi da saznaje za preljubu muža ili dečka, znajte da ona - ne glumi! Ona je stvarno kroz to prošla. Slavna oskarovka dugo nije htela da govori o svom teškom iskustvu, a onda je odjednom otvorila dušu.

Za njenog muža Keneta Branu i nju su govorili da su "zlatni par". Ona nije volela taj nadimak, a brak je potrajao šest godina. Publika ih je volela, mediji pratili u stopu, a on je uspeo da je prevari tako da ona ništa ne primeti.

Tek nedavno je Ema otkrila da je saznala za muževljevu avanturu sa Helenom Bonam Karter. Kenet je bio reditelj i glavni glumac u filmu u kojem je Helena igrala. Međutim, po Eminim rečima, nije ona bila jedina. "Bilo je i drugih žena na snimanju, a ja sam bila potpuno, potpuno slepa kod očiju", priznaje Ema.

ema tompson kenet brana0382394192-min.jpg
Profimedia 

"Shvatila sam tada koliko lako može da vas zaslepi vaša želja da sami sebe prevarite", otvorena je glumica. "Ken mi je slomio srce. Potpuno", dodaje filmska i televizijska zvezda.

"Ostala sam polumrtva nakon našeg razvoda 1995. godine. Nestao je svaki osećaj da sam vredna ljubavi, da sam vredna bilo čega", priseća se. Međutim, iste godine je upoznala Grega Vajsa na snimanju filma "Razum i osećajnost". I danas su u braku, koji su sklopili 2003. godine.

ema tompson 0757198760-min.jpg
Profimedia 

U kakvom je odnosu sa koleginicom Helenom Bonam Karter s kojom ju je prvi muž varao? "Pomirile smo se pre mnogo godina", kazala je Ema. "Ne može se na tome sad istrajavati. Nemam ja energiju za to, kakvog to ima smisla?"

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna