Zoranu Šulc svi prepoznaju po knjizi "Ukus greha" koja je svojevremeno okaraterisana kao "prvi srpski erotski roman". U njemu je ona pisala o raznim ljubavima, avanturama za jednu noć i raznim poznatim i manje poznatim muškarcima.

Sada je govorila o svom bračnom iskustvu u emisiji "Redakcija" na Kurir TV i iznela svoje mišljenje o telesnoj prevari. Ona je znala da je suprug vara, čak se našla u situaciji da joj jedna njegova ljubavnica to kaže.

Kad se priseća svog bivšeg muža, i danas naglašava koliko je bio zgodan, uspešan i šarmantan. Ali i neveran.

"Jedna veoma zgodna mlada devojka mi je prišla, bila sam u društvu, i rekla "Ja sam spavala sa vašim mužem". Pazite tajac, apsolutni tajac oko mene. Svi čekaju šta ću ja da kažem, pitala sam je, "Stvarno?", a ona je rekla: "Da, i nije neki u krevetu", na šta sam joj odgovorila: "Znate šta, sve zavisi od žene!"

zorana sulc 4.jpg
Kurir TV 

Zorana kaže da je znala za sve muževljeve prevare. "Nema šta da se sumnja, vi to znate. Kod njega je svaka prevara bila jedan komad nakita. Dođe bez nekog razloga i donese mi neki divan poklon, ja sam znala da ima grižu savesti", ispričala je.

zorana sulc 3-min.jpg
Instagram / zoranaschultz 

Danas, kaže, ne bi "dala pet para" na telesnu prevaru. "Danas gledam na to kao da sam napravila grešku i da je trebalo da ostanem u braku. Posle tog braka imala sam puno drugih ljubavi, ali nijedan muškarac nije mogao tako da me osvoji da se opet udam. Fascinirao me je svojom pojavom, humorom i svojom pričom", ispričala je spisateljica.

Kaže da stara ljubav nikad ne prestaje, čak ni i kad nove dolaze. "Čovek ne prestaje da voli jednu osobu, čak i ako počne da voli drugu", tvrdi ona. 

Da li se vi sa tim slažete?

Tekst: Lepa&Srećna