Nije mali broj glumaca koji su se oprobali u poljoprivredi. Marija Petronijević je zasadila plantažu jagoda, Aleksandar Kubura je sa Vračara otišao na selo, a i Nada Blam je pokušala da uzgaja povrće. Međutim nije sve išlo onako kako je zamislila. 

"Baš sam nagrabusila sa poljoprivredom. Cenim i poštujem svako zanimanje, ali sam mislila da ću tek tako da posadim šargarepu, krompir... Koje sam haotično sadila na jednoj vikendici koju sam imala. Vremenom kada izraste korov, ispostavilo se da sam iščupala plod koji bi trebalo da rodi, a ne korov. Komšija jedan me sve vreme gledao preko ograde i zadirkivao sa pitanjima šta radim. Nakon nekog vremena, on je vadio velike i zdrave šargarepe, a ja neke konce", rekla je glumica u emisiji " Puls Srbije" na Kurir televiziji i otkrila da nije imala sreće ni sa voćem.

"Tada mi je dao savete oko otkopavanja, pa mi je rekao kad treba da dođem da oberem trešnje, a ja mislila da me on zafrkava. Naravno, nisam obrala tad kad mi je rekao nego par dana kasnije, a sve što sam tada našla na drvetu bio je trulež. Poljoprivreda je baš ozbiljno zanimanje", priznala je Nada.

 I Marija Petronijević koja se iz Beograda vratila u rodno selo Visibabe pored Požege istakla je u jednom razgovoru za "Blic" da nije lako baviti se poljoprivredom.

"Poljoprivreda, sušta suprotnost od glume - izuzetno je teško. Nekada se desi da od milion saveta ne znate koji je pravi, a pogrešan put, što znači izgubljena godina. Kako proceniti ko je stručan, a ko nije, jer diploma i zvanje nažalost nužno ne znače i znanje. Izloženost javnoj kritici, pa i pohvali u mom slučaju je velika. Pojedine aktivnosti koje sprovodim učinila sam javnim. Ideja mi je da pustim strim uživo 24 sata, i učinim dostupnim javnosti život jednog poljoprivrednika. Dobra okolnost sa biljkama i životinjama je što sa njima nema laži, i skrivenih namera", rekla je lepa glumica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna