Na današnji dan pre tačno godinu dana pevačica Maja Berović postala je mama dečaka Lava, čime je njen život dobio potpuno novi smisao. Ona se nakon porođaja povukla sa scene, kako bi se u potpunosti posvetila nasledniku, a kada je on napunio šest meseci polako je počela da se vraća nastupima i snimanju pesama i spotova.

Maja ne krije da nikad nije bila srećnija, a iza nje je najlepša godina u životu.

"Jedini moj, moj sin, moje zvezdano nebo, duša moje duše. Razlog moje sreće i poneke suze. Moje malo savršenstvo bez ijedne mane. Prva i najlepša godina sa tobom. Srećan rođendanko sine moj najvoljeniji, budi uvek srećan i neka te Bog blagoslovi", emotivne su reči koje je pevačica posvetila sinu na današnji dan.

Maja je nedavno otkrila i da sve obaveze oko bebe obavlja sama, iako ima pomoć, kako supruga Alena, tako i drugih članova porodice.

"Ja želim da sve vreme budem uz dete. Želim da stalno budem s njim. Ja imam pomoć naravno, ali ne puštam nikog da radi ono što treba jedna majka da radi", rekla je ona pre nekoliko meseci.

Iako priznaje da je majčinstvo najteži posao na svetu, pevačica neizmerno uživa u njemu i novom poglavlju svog života.

"S majčinstvom se ništa ne može porediti, to je posao koji niko ne vidi, to je posao 24 sata, najteži posao na svetu, biti majka, biti domaćica. One rade, a niko ne vidi, pa kažu: 'Ona je kod kuće, slobodna', a zapravo je to možda teže. Odrekla sam se sna, ja sam spavalica, navikla sam da spavam do 12, ali sad nema od spavanja ništa", rekla je nedavno.

Još fotografija Maje Berović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / mayaberovicofficial Maja Berović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna