Megan Foks okončala je ljubav dugu tri godine sa reperom Mašin Gan Kelijem. Kao razlog se navodi njegovo neverstvo sa gitaristkinjom Sofi Lojd koja je deo njegovog benda. Glumica, koju mnogi smatraju najlepšom na svetu, dramatično je nestala sa društvenih mreža, a pre toga je obrisala sve zajedničke fotografije sa, po svoj prilici, bivšim verenikom. Nakon nekoliko dana rešila je da se vrati u virtuelni svet kako bi demantovala da je treće osoba krivac za raskid veridbe.

"Nije bilo uplitanja treće strane u ovaj odnos. To uključuje, ali nije ograničeno na... stvarne ljude, poruke, AI botove ili sukub demona. Iako mrzim što vas lišavam objavljivanja nasumičnih neutemeljenih vesti morate pustiti da ova priča umre i ostaviti sve ove nevine ljude na miru sada", napisala je glumica u objavi za koju je zabranila komentare.

"Oni su već raskinuli, ali sada Megan želi da ponovo budu zajedno, želi da vidi šta se može spasiti", izjavio je prijatelj blizak paru za američki magazin "Page Six" ovaj vikend i dodao da i Mašin stvarno želi da se pomiri.

megan foks 0755305845-min.jpg
Profimedia 

 I sama Sofi koja je bila označena kao krivac za kraj trogodišnje ljubavi je to demantovala.

"Sofi Lojd je profesionalna, uspešna muzičarka koja je bespotrebno uvučena u ovu medijsku priču na temelju neosnovanih optužbi koje su iznesene na društvenim mrežama. Svaka sugestija da se ikada ponašala neprofesionalno, ili da je zbog toga prekinula svoju vezu, je neistinita. Nepoštovanje je prema njoj kao umetnici izveštavati na takav način i pisati takve komentare", stoji u službenom saopštenju njenog tima.

Ko je plavuša koja je otela verenika Megan Foks
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna