Pre samo četiri dana, Megan Foks se hvalila kako je njeg dragi nominovan za prestižnu Gremi nagradu i uživala u tome koliko on napreduje. Sinoć je porukama stavila do znanja da je za nju Mašin Gan Keli - prošlost.Verenici su - izgleda - raskinuli. 

"Mogu da osetim ukus beščašća, u tvom je dahu", napisala je na Instagramu jedna od najlepših glumica na svetu, citirajući tako stihove iz pesme koju je Bijonse objavila kad ju je muž prevario.

Činjenica da je Megan obrisala i sve slike sa verenikom MGK sa svog Instagrama daje njenim pratiocima dovoljno razloga da naslute da je ljubavi ovo dvoje došao kraj.

Jedna od najzgodnijih žena na svetu bila je u vezi sa reperom dve godine, a sad je objavila i video u kojem se čini da spaljuje neko pismo na vatri. U plamenu je i nešto što liči na torbu.

Sve ovo prati i nekoliko selfija na Instagramu, a Megan vidimo u ogledalu bez osmeha, uz nekog muškarca koji stoji zaštitnički iza nje. Komentari pratilaca se samo nižu, a ističu se iznenađene reakcije žena.

megan foks 0755305845-min.jpg
Profimedia 

"Ako je nju prevario frajer, na druge žene nema nade", napisala je jedna od njih aludirajući na svetski poznatu lepotu holivudske glumice. Novinari teško nalaze čak i reči da je opišu, pa je tako nazivaju "seks simbolom 21. veka", "najzgodnijom ženom na svetu", "novom Anđelinom Džoli" i "seks simbolom višeg reda".

Još koliko sinoć Megan i MGK su bili zajedno. Snimljeni su na jednom muzičkom događaju u Arizoni, a na prvi pogled je menđu njima sve bilo u redu. Nekoliko sati kasnije usledio je "lom" na Instagramu. Glumica se čak nije ni presvukla pre nego što je objavila očito osvetničke slike i najavila razlaz na Instagramu. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna