Otkako se rastao od Anđeline Džoli, Breda Pita su povezivali sa brojnim lepoticama. Kraj ljubavi najlepšeg ljubavnog para Holivuda bio je buran, pa je slavni glumac rešio da o vezama mudro ćuti. Tako glasine o svom emotivnom životu nikada nije komentarisao, ali vezu sa 29-godišnjom Ines de Ramon je ipak priznao.

Koliko ga je očarala lepa brineta svedoči i činjenica da ju je već upoznao sa svojom decom. Upućeni tvrde da Ines nije tek neka prolazna ljubav, već da Bred sa njom ima ozbiljne namere. Razlog je to što mu je pružila mnogo podrške, jer i ona sama prolazi kroz brakorazvodnu parnicu.

Naime, holivudski zavodnik se još uvek nije razveo od Anđeline i ako je prošlo sedam godina otkako više nisu zajedno, a Ines je u procesu razvoda od septembra 2022. godine.

Ona je u braku sa glumce Polom Veslijem bila četiri godina a razveluie se, zbog kako su naveli, nepremostivih razlika.

Nova devojka Breda Pita
Profimedia 

"Brad ima veliku podršku u Ines, i obratno. Jako su se zbližili proteklih meseci i njihova veza postala je ozbiljna. Ona je čak upoznala većinu njegove dece. Veza sa Anđelinom bila je istinska katastrofa. Ines ne voli dramu i veoma je skromna", naglasio je izvor", rekao je izvor i dodao:

Nova devojka Breda Pita
Profimedia 

"Breda uopšte nije briga šta će o svemu misliti Anđelina, šta više, želi da zna da je sretan s nekom drugom. Nije ga briga niti što Pol misli o njemu ili njegovoj vezi s Ines", tvrdi izvor.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna