Ljubav uvek pobeđuje, reklo bi se po nekim porukama koje Igor Kojić objavljuje na Instagramu, a svi čekaju da vide da li će se to dogoditi i u njegovom privatnom životu.

Od rastanka sa Severinom još se nije pojavila romantična slika neke dame na njegovom profilu, ali pažljivom oku nisu promakli neki drugi značajni kadrovi.

Zimski pejzaži Kopaonika koje je nedavno objavio bili su veoma slični onima koje je pokazala i Teodora Bjelica, lepa manekenka i glumica s kojom je navodno u vezi. Mediji uveliko pišu o njihovoj ljubavi, a i ona sama je dala tajanstvene izjave koje su podgrejale ove priče.

teodora bjelica-min.jpg
Instagram / teodorabjelica 

Atraktivna brineta nedavno se pojavila na jednom prestoničkom događaju, a na pitanje o Igoru i njihovoj vezi odgovorila je samo: "Važno je da čovek voli i da je zaljubljen." Sigurno ima razlog da krije momka, zaključuje čaršija koja je tek sad "poludela" kad je ugledala Teodoru u venčanici.

teodora bjelica vencanica-min.jpg
Instagram / teodorabjelica 

Na slici je izgledala predivno i svi su se ponadali da je to najava svadbe, ali zasad je izgleda reč samo o jednoj reklamnoj kampanji. Ipak, šetnja snežnim padinama Kopaonika koju su zabeležili i i Igor i Teodora ne prestaje na intrigira obožavaoce. Pogledajte i sami u galeriji slika, zar nije to ista putanja? I šta mislite, hoće li ih odvesti do oltara?

Instagram / teodorabjelica Da li tamo uživa sa Igorom Kojićem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna