Teodora Bjelica i Igor Kojić, sin pevača Dragana Kojića Kebe i bivši suprug pevačice Severine Vučković, se, prema pisanjima medija, zabavljaju nekoliko nedelja, a njihova romansa privukla je veliku pažnju javnosti.

Teodora je pre nekoliko godina počela da se bavi glumom, krenuvši stopama svoje majke, glumice Gordane Bjelice. Međutim, to se desilo neplanirano.

Svi detalji veze Igora Kojića i Teodore Bjelice
ATA / Antonio Ahel 

"Nisam planirala da budem glumica. Slučajno sam otišla na kasting i svidela sam im se. Volim da kažem da je gluma mene izabrala, nisam ja nju. Svaki projekat i reditelj su me birali i, jednostavno, našla sam se u ovome", rekla je Teodora prošle godine za "Kurir".

Gordana Bjelica je samohrana majka, koja je Teodoru odgajila sama. Javnosti nikada nije otkrila ko je njen otac, a spekulisalo se da je u pitanju pokojni Miroslav Lazanski, vojni komentator i ratni izveštač, što ni Gordana ni Teodora nikada nisu potvrdile.

"Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju, imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka i koji se završio sporazumno. Međutim, posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju. Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka i nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Mi smo imale jedan ozbiljan razgovor na tu temu kada sam joj sve objasnila i više o tome ne pričamo. Moram priznati da sam ja želela dete, ali ne i brak, i zato od tog čoveka nisam ništa tražila. Bitno mi je da sam dete rodila iz ljubavi i da se to dogodilo sa dobrim čovekom. Njegove osobine danas primećujem kod svog deteta i kroz nju ja volim i njega", rekla je jednom prilikom za medije Gordana Bjelica.

Teodora je u jednom od svojih intervjua priznala da se u periodu školovanja suočila sa vršnjačkim nasiljem i negativnim komentarima na račun toga što je odrastala samo sa majkom.

"Mama i ja smo bile same, ali ja to nikad nisam tako doživljavala. Ipak, deca u osnovnoj školi stalno su me pitala gde mi je tata, a ja sam ih nervirala govoreći da imam porodicu, da smo porodica mama i ja, kao što su to tata i dete, mama, tata i dete, tata i tata ili mama i mama. Tada sam shvatila da ne bi trebalo da imam predrasude ni prema istopolnim zajednicama, ni ljudima drugih vera i boje kože. Sazrevajući, neminovno se suočavaš sa nekim stvarima, preispituješ sebe, i verujem da će toga ubuduće biti sve više. Ali uvek kažem da se nikad ne zna zbog čega je nešto dobro, jer sve to nekako Bog namesti. Ništa se ne dešava slučajno. I kakav god uspeh da postigneš mnogo je draži ako si ga postigao sam. Danas mi je smešno kada me pitaju da li mi je mama pomogla u glumi, da li me gura", ispričala je za magazin "Gloria" mlada glumica, koja je ostvarila zapažene uloge u serijama "Južni vetar", "Tri muškarca i tetka", "Aviondžije", "Slatke muke".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna