Ana Bebić krajem 2017. godine udala se za svog izabranika Ivana Đolića, sa kojim je u maju 2018. dobila prvo dete, sina Matiju. Međutim, sa porođaja, kako kaže, ne nosi lepo iskustvo.

"Sa prvim sinom sam imala problem. Imala sam kontrakcije, a doktor je bio u fazonu 'ma, nije ti ništa'. Rekla sam doktoru kako moraju da me stave na CTG. Ostavio me je da ležim i povremeno je govorio 'nije ti ništa'. Posle pola sata, kada je krenula ozbiljna kontrakcija, on se pravio nezainteresovan i vratio me u sobu", počela je svoju priču pevačica u emisiji "Ako progovorim" na televiziji "K1".

Kako je dalje ispričala, Matija se rodio 20 dana pre predviđenog termina.

"U jednom trenutku otišla sam kod doktora i rekla da me stvarno boli. Bilo je oko 11 časova uveče, jedva je pristao da me pregleda. Kada me je pogledao, ja sam već bila otvorena. "Brzo dole, brzo dole, ovo je već sve krenulo", bile su njegove reči. Zabranili su mi da vičem dok su trajale porođajne muke, pa na sve to guranje bebe. Baš mi je bilo nekako teško, iako je upravo to bio najlepši momenat u mom životu", ispričala je Ana.

Potom se osvrnula na sam čin porođaja kada se, kako kaže, osećala vrlo neprijatno.

"Mene su stavili na krevet, a preko puta čujem ženu koja urla i porađa se, dok su pored nas sedeli jedan fini mladi doktor, medicinski tehničar, medicinska sestra i pili su kafu, a ja sam tako raskrečena čekala da se moj sin spusti. Nema većih poniženja za ženu. Meni je to bilo toliko neprijatno. Prvi put javno govorim o tome", zaključila je ona u pomenutoj emisiji.

Još fotografija Ane Bebić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/anabebic_, Instagram/IdaPrester Ana Bebić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna