Pobeda Novaka Đokovića u finalu turnira Australijan Open izazvala je plimu oduševljenja u celom svetu, ali njegovi prijatelji i fanovi su srećniji od svih. Članovi porodice su, naravno, već dva dana ophrvani emocijama.

Jelena Đoković ovoga puta nije pratila Noletove mečeve sa tribina, gde smo navikli da je viđamo. Jasno je, naravno, da nije skidala pogled sa televizora dok se njen muž borio za 10. trofej u Melburnu. Nije se oglašavala na Instagramu, već je tek finalnu pobedu obeležila dirljivom slikom i porukom od samo dve reči. 

Svi koji su juče požurili na njen profil bili su iznenađeni što je njena reakcija bila tako svedena. Uz fotografiju Novaka koji drži trofej, Jelena je juče napisala "Hvala Bogu" i tome dodala crveno srce. 

novak djokovic 0752750469-min.jpg
Profimedia 

Međutim, očigledno je da je juče i ona bila uzbuđena zbog svega što se tokom turnira dešavalo, pa je tek danas mogla više da se posveti društvenim mrežama. Prenela je brojne reakcije Novakovih fanova, uživajući u fotografijama muža koje su obožavaoci ukrašavali najrazličitijim emotikonima.

"Kralj", "najbolji", "Hvala ti za sve", "Zbog tebe smo svi kao jedan", "Danas Srbija odzvanja tvojim imenom", "One man show", samo su neki od komentara koji su obožavaoci dodali.

Ipak, najviše je pažnje izazvala činjenica da je Jelena objavila i sliku Dijane sa uplakanim Novakom i ispod nje samo jednu reč - Mama.

dijana i novak djokovic 0752652701-min.jpg
Profimedia 

Uz nju stoji i veliko crveno srce, a Jelena je ovim pokazala da između njih dve ipak ne postoji razdor o kojem se ranije pričalo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna