Nedavno je u medijima osvanula vest da Tanja Savić ima novu ljubav, te da je u vezi sa izvesnim biznismenom koji ima nadimak Lola, a pevačica se sada prvi put osvrnula na ovu temu, te istakla da u tome nema istine.

"Moram da demantujem da sam u vezi 3 meseca. Ne zabavljam se ni sa kakvim Lolom. Nije mi jasno zašto mi se nameće tamo neki čovek sa dvoje dece. Verovatno jer mene doživljavaju kao singl majku s dvoje dece. Bolje da mi nađu nekog mlađeg. Ne bih da otkrivam da li se pojavio neko. Volim da se šalim. Nije ni važno da li sam zaljubljena", rekla je ona u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Tanja je u procesu razvoda od bivšeg supruga Dušana Jovančevića, sa kojim ima sinove Maksima i Đorđa, ali budući da njen nekadašnji muž živi u Australiji, pevačica nije upućena u to da li je sudski proces okončan ili još traje.

Tanja Savić o razvodu od bivšeg muža Dušana Jovančevića
Damir Dervišagić 

"Još nisam proverila da li sam zaista razvedena i da li sam i papirološki slobodna. Moji advokati ne znaju šta se dešava. Nemamo odgovor iz Australije. Bitno je da je sve ispalo kako treba. Videću šta je to, to treba da se desi u naredna 2, 3 meseca svakako. Desi se neki momenat da osećaš prazninu u srcu. Treba čovek da radi na sebi, u zadnje vreme ne slušam nikog i podržavam samo sebe. Uvek sebe poslušam. Ženama bih dala savet da ne odustaju i da imaju decu uz sebe uvek", iskrena je bila pevačica, koja se poslednjih meseci susrela sa problemima sa glasnim žicama.

"Doktor mi je zabranio da pevam i ne smem te visoke tonove. Mora da se pazi, glas je instrument koji je osetljiv. Vreme je da malo pripazim, da radim neke vežbe za glasne žice da bi se malo povratile", rekla je ona u pomenutoj emisiji.

Još fotografija Tanje Savić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / tanja_savic_private, Youtube/Printscreen/HappyTV Tanja Savić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna