Zbog teškog kašlja koji ga je oborio u krevet, Ričard Gir (73) je završio u bolnici u Meksiku, javljaju američki mediji. Glumac je bio na godišnjem odmoru s porodicom u Nuevo Valarti.

U bolnici mu je dijagnostikovana upala pluća, pa je bio prinuđen da noć provede pod kontrolom lekara. Već danas je pušten na kućno lečenje, uz jake antibiotike.

Slavni zavodnik je dobio kašalj i pre nego što je krenuo na put sa svojom, skoro 30 godina mlađom, ženom. Međutim, nije želeo da ga odloži, jer im je u planu bila porodična proslava 40. rođendana njegove Alehandre Silve.

Nažalost, svi su se u porodici razboleli, ali je Girovoj supruzi bilo bolje već pre tri dana. Alehandra se zahvalila svima na lepim željama, a danas je dirnuta pozdravima punim brige koji su upućeni Ričardu. Fanovima na Instagramu je uputila izraze velike zahvalnosti.

Alesandra se, inače, bavila odnosima s javnošću, a za Gira se udala 2018. godine. Imaju dva sina, od dve i četiri godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna