Tragedija za tragedijom zadesila je porodicu Radulović - kompozitor Aleksandar Radulović Futa najpre je 2008. godine ostao bez starijeg sina Miloša, zatim je 2021. preminula njegova supruga, čuveni tekstopisac Marina Tucaković, a u decembru prošle godine mu je u Izraelu preminuo i mlađi sin Milan Radulović Laća.

Futa svakodnevno odlazi na groblje i pokušava da nauči da živi sa bolom.

"Pitate me kako sam? Šta da vam kažem, znate sve šta sam doživeo... Tako je kako je, naravno da nije lako, ali idem dalje", rekao je kompozitor sada za "Kurir" i dodao:

"Šta da vam kažem, dobro sam. Ma ja ne volim o tome ni da pričam. Eto, biće bolje... Hvala vam što pitate, ali trenutno je takva situacija da ništa novo nemam da vam kažem. Pratili ste i sami šta se dogodilo... Ja sam, evo, tu, uglavnom u kući. Mogu samo još jednom da vam se zahvalim što ste se javili."

marina tucakovic
ATA / Antonio Ahel 

Futa ima u planu da nastavi sa poslovnim projektima, ali za to, kako kaže, još nije pravo vreme.

"Imam neke projekte u planu. Još uvek nije vreme za njih, ali planiram da realizujem nešto po tom pitanju. Reč je o nekoliko stvari, obavestiću vas već o tome", rekao je za pomenuti medij. 

Komšije porodice Radulović imaju samo reči hvale za Futu, koga opisuju kao velikog gospodina, na čiju tugu ne mogu da ostanu imuni. 

sahrana marine tucakovic aleksandar futa radulovic
MONDO / Stefan Stojanović 

"Nikada oni nisu pravili probleme. Futa je veliki čovek, gospodin, ali sudbina mu je teška. Ne viđam ga često, ali kada se sretnemo, javi se uvek kulturno. Nezgodno je bilo šta da ga pitam kada i sam znam da mu nije do razgovora", rekao je jedan komšija. 

"Ne znam odakle čoveku toliko snage za život. On je više na groblju nego kod kuće. Tako veliki čovek, a toliku tragediju je doživeo. Veliko iskušenje i teret mu je Bog dao. Ne bi mogao to svako da izdrži. Baš nedavno sam ga srela, delovao je dobro i raspoloženo, ali koliko god da se trudi da pokaže osmeh, smrt sinova i žene ga je zauvek promenila, vidi se to", ispričala je Futina komšinica. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna