Košarkašica Milica Dabović kaže da joj nikada nije bilo teško da se na sve načine bori da nasledniku obezbedi što bolje uslove za život.

"Kad čujem da sam otac i majka, to mi jako znači. Ne volim kad za mene kažu da sam samohrana majka, svašta sam prošla i na terenu i van terena, žrtva sam fizičkog nasilja... Luda sam! Pre neki dan sam rekla da sam budala, ali uvek sam ustajala posle svakog poraza. Sad shvatam koliko neke sitnice čine život i da su neke male stvari neprocenjive, to ranije nisam shvatala. Imam energije za sve, nije mi teško da se borim, ne samo za svoje dete, već i za drugu decu, trčim po ulicama i skupljam novac onome kome je potreban za lečenje, stvarno to volim i nije mi teško", rekla je Milica za emisiju "Premijera Vikend Specijal". 

Sin je svakodnevno iznenađuje pitanjima, ali i željama o tome čime želi da se bavi kad odraste.

"Stefan je počeo da me zapitkuje o svemu i svačemu. U jednom trenutku želi da vozi tenk, a onda i da bude fudbaler... Mama se mučila u mladosti, ali ne mora da se muči u starosti, pa mi kaže da će mi kupiti BMW. Moj je, kopija je moja", otkrila je sportistkinja.

Milici Dabović nije teško da se bori za sina
ATA / Antonio Ahel 

Njena rođena sestra Ana Dabović udala se nedavno za vaterpolistu Iliju Mustura, a Milica je presrećna zbog nje, dok sebe, s druge strane, ne vidi pred oltarom.

"Svadba je bila lepša od bajke, sve su lepo organizovali, ne znam više ni ko je pevao, da li Saša ili Dejan Matić, isti su mi! Snimala sam svaki trenutak, trčala sam, bila sam nikad veselija, ali nisam se napila! Svi su se pitali da li je moguće da ne pijem, pila sam u početku, ali već posle petog pića sam morala da stanem. Ja ne volim svadbe kad sam ja u pitanju, ne mogu ni da zamislim to! Ova mi je bila dovoljna, super sam, ispunjena sam i srećna, uopšte mi nije potreban mladoženja... Ja sam nesposobna za to, meni dečko ne treba. Ne bih se usudila ni da probam čak, moja poslednja dva muškarca su bila moja dva najgora izbora. Sada se tome smejem, važno je nastaviti dalje i oprostiti, ostavila sam to iza sebe, sada sam samo uz sina. Ljutili su se na mene što sam rekla što ne želim da moje dete upozna svog oca, da ne želim da zna da je živ, ali može o tome sam da odluči kad stasa, ali ne verujem da će do toga doći, jer kada ti otac ukrade kolica i sve što si dobio za prvi rođendan i sve što je krao na svaka tri meseca... I molio je i plakao da mu oprostim, ja sam tom čoveku davala šansu iznova i iznova, ali to je bilo uzaludno i tu nema nikakvog spasa ni sreće, ali valjda će jednog dana nešto desiti", zaključila je Milica.

Kakva je bila atmosfera na svadbi Ane Dabović možete pogledati na fotografijama u galeriji ispod.

Instagram / stefanovamama13 Sestra Milica najveselija!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna