Glumica Anđelka Prpić sa izabranikom Markom uskoro će dobiti bebu, a tek nedavno počela je da se s vremena na vreme oglašava u javnosti, pa smo tako ovih dana imali priliku da je prvi put otkako je ponovo u drugom stanju vidimo sa trudničkim stomakom.

Iza nas je Dan zaljubljenih, vreme poklanjanja, nežnosti i ljubavi, a glumica je u svom stilu otkrila koje stvari mogu da joj oplemene dan.

"Dijamanti, parfemi, cipele, male torbe. Šalim se, u stvari ne šalim se! Volim sve to, ali najviše uživam da imamo vremena mi koji se volimo, da možemo da se razgalimo, razgaćimo u onom lepom smislu, da pijemo dobra vina, jedemo dobru klopu... Volim da dobijam poklone, ali ne znam uvek lepo da odreagujem. I to se vežba, kao ono za kompliment. Kao ono: 'Što ti lepo to stoji', pa odgovoriš: '2.000 dinara'. Ko te pita gde si kupio i koliko košta?", rekla je ona za TV "Prva".

Anđelka iz prvog braka, sa bivšim mužem Dariom Prpićem, ima sina Jakšu koji je krenuo njenim stopama i već se oprobao u nekoliko filmskih projekata, kao što su "Toma" i "Bauk".

"Imam potrebu da kao keva pričam o svom detetu i da ga hvalim. Naravno, svaki roditelj je preponosan na svoje dete. Ja sam za Jakšu isključivo njegova mama, nikakva koleginica koja ima prostora tu da savetuje bilo šta. Moram da priznam da mu zavidim jer radi sa direktorom fotografije koji je radio filmove Nikite Mihalkova. Ja to do kraja svoje karijere neću uspeti, svesna sam", iskrena je bila glumica, koja smatra da decu treba podržati u njihovim izborima.

"Ne smemo da stajemo na put njihovim odabirima i treba da ih podržimo i damo vetar u leđa da biraju ono u čemu su osećaju dobro, gde se osećaju kao svoj na svom", zaključila je glumica.

Još fotografija Anđelke Prpić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Prvi put pokazala trudnički stomačić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna