"Ne trudite se da menjate jedno drugo, menjajte sebe. Ne budite jedno drugome vaspitač, već ogledalo u kom će druga strana uočiti i svoje dobre i svoje loše strane", savetuje vam naša saradnica Olivera Ptica, predavač, terapeut i motivator.

21 savet za brak_psihologija_Olivera Ptica_ffoto shutterstock.jpg
Shutterstock  

O tome kada je pravo vreme za brak piše naša kolumnistkinja u ovom broju Jovana Repić, psihodinamski trener po O.L.I. metodi.

"Kada upoznate sebe, onda možete upoznati i čoveka za sebe. To je onda pravo vreme - kada sretnete nekoga ko vam po mnogo čemu odgovara. On treba da deli s vama iste stavove o važnim životnim pitanjima poput braka, dece i porodice; treba da se međusobno poštujete, pomažete i uvažavate. Tada nije važno koliko godina imate, zato što ste svesni sebe i pronašli ste osobu koja vam odgovara", tvrdi Jovana.

Jovana Repic_foto shutterstock.jpg
Shutterstock  

Glumica Sofija Rajović, koja je srećno udata skoro godinu dana, podelila je s nama utiske i anegdote sa svoje bajkovite svadbe, uz nekoliko saveta za buduće neveste, a pre svega: da se opuste, prepuste i uživaju u tom čarobnom događaju.

Sofija Rajovic_foto New Concept studio_Weddings.jpg
New Concept studio_Weddings 

"Uživajte jer je to vaš dan, provedite se najbolje i ne opterećujte se sitnicama koje ćete primetiti samo vi i niko drugi", savetuje Sofija, koja ovih dana snima novu sezonu popularne serije "Igra sudbine".

Vedra i nasmejana, bivša teniska zvezda, a danas uspešna poslovna žena Ana Ivanović zrači neverovatnim šarmom, u šta smo se uverili na nedavnoj promociji njene linije kozmetičkih preparata, kada nam je otkrila tajnu sreće i svoje lepote.

Ana Ivanovic_foto Cura Cosmetics Group.jpg
Cura Cosmetics Group 

Za jedan od najvažnijih dana u životu bitan je i ambijent u kom ćete svoju sreću podeliti s dragim ljudima. Neka vam naši predlozi cvetnih aranžmana posluže kao izvor ideja i inspiracije!

Cvetni aranzmani_foto shutterstock.jpg
Shutterstock  

A ako planirate da nekuda otputujete na medeni mesec, Azurna obala je pravi izbor. Njena romantična, otmena i luksuzna mesta pružiće vam mnogo toga za razgledanje, a još više za uživanje.

Azurna obalai_foto shutterstock.jpg
Shutterstock  

Magazin "Lepa&Srećna" u ovom broju pokreće akciju "Vaše venčanje iz snova". Svoju priču pošaljite na mejl redakcije lepaisrecna@adriamedia.rs

Najava poklon_Vencanje iz snova_foto Pepeljuga press (1).jpg
Pepeljuga press 

Napišite kako zamišljate taj poseban dan u svom životu i najlepše priče biće objavljene na našoj veb-stranici. Pobednica dobija na poklon jednu od venčanica iz salona "Pepeljuga", a ime dobitnice ove vredne nagrade objavićemo u narednom broju našeg magazina.