Mina Zimonjić, supruga nekadašnjeg tenisera Nenada Zimonjića, iznenadila je sve objavom na Instagramu. Naime, ona je postavila fotografiju na kojoj su joj obe noge u gipsu.

"Moj Dan zaljubljenih u stvari je prošao ovako, nije mi muž polomio noge, već fast and furious“, napisala je supruga Nenada Zimonjića ispod fotografije koju je objavila na društvenim mrežama. Mina je teško povredila obe noge ali je poručila svima da nema razloga za brigu.

Supruga Nenada Zimonjića teško povređena
Instagram/Mina Zimonjić 

"Dobro sam, sve je prošlo super. Već hodam, za tri dana ću da budem kao nova. Ne brinite sve je super. Hvala svima na podršci", rekla je Mina Zimonjić, supruga proslavljenog tenisera.

Mina Zimonjić teško povređena
Instagram/Mina Zimonjić 

Nenad i Mina su u braku od 2008. godine, a imaju blizance Lunu i Leona, koji su u decembru napunili 14 godina. Slavni teniser više puta je naglasio da mu je porodica najveća podrška, kako u karijeri tako i u životu.

"Niko nikoga sačuvati neće zato što je više ili manje lep. Brak se na taj način neće sačuvati. Treba puno poverenja, razumevanja, ali i svako za sebe treba da sačuva tu posebnost koju nosi. Prihvatili smo jedno drugo sa svim vrlinama i manama. On je veoma svoj, a ja svoja i ne damo na sebe. Nismo na negativan način uticali jedno na drugo", kaže Mina, koja tokom deset godina braka sa Nenadom nije mislila da će praviti kompromise.

Pogledajte još fotografija Mine i Nenada Zimonjića u galeriji ispod:

Instagram/minazimonjic_official Mina Zimonjić, supruga Nenada Zimonjića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna