Milica Todorović ne krije da priželjkuje da pronađe muškarca u kog će se zaljubiti i sa kojim će osnovati porodicu.

Pevačica je oduvek bila prilično otvorena u razgovoru sa novinarima, te ni ovog puta nije skrivala da joj je majčinski instinkt uveliko "proradio".

"Volela bih da sam zaljubljena, ali nisam. Pa da, želim da mi pesme postanu hitovi, da rodim jedno bebence, pa da radimo intervju. Prvo mora da se nađe momak, da se napravi to dete, pa da se rodi. Ima da se načekaš", kroz smeh je rekla Milica u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Ona trenutno boravi u Crnoj Gori, gde ima nastupe, dok u pauzama odmara.

Pre nego što je otišla na primorje, Milica Todorović je bila u Bosni i Hercegovini, gde je u Visokom prisustvovala otvaranju novog teniskog kompleksa. Na slavlju koje je održano tim povodom je i zapevala, a glavni gost ove manifestacije bio je Novak Đoković, kog je Milica i ranije imala priliku da uveseljava.

Milica Todorović hoće da se zaljubi i rodi bebu
Youtube/Printscreen/TOXIC TELEVISION 

Ona je imala tu čast da nastupi i na venčanju Novaka i Jelene Đoković, koje je 2014. godine održano na Svetom Stefanu.

"Bila sam u Visokom, volim da svratim tamo na piramide, tamo se odmorim. Tada je Novak igrao prijateljski meč sa kolegama, otvorili su se teniski tereni. Ja se našla na odmoru, pitali su me da li bih otpevala 2, 3 pesme. Nekako se uvek desi da zapevam Noletu, kao što je bilo i za svadbu i mnogo puta. Zadovoljstvo mi je. On je jedna duša od čoveka, predobra osoba, toliko sasvim normalan čovek, a tako veliki. Mi smo i komšije... Srećemo se, poslednji put zimus kad je bio tu. On je išao na Jahorinu, ja bacala đubre. U tom naselju živi mnogo kolega", ispričala je Milica u pomenutoj emisiji.

Neka od modnih izdanja Milice Todorović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Todorović u najlepšim letnjim kombinacijama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna