Dragan Bjelogrlić u braku sa suprugom Majom dobio je dvoje dece - sina Alekseja, koji je pošao očevim stopama i studira glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, i ćerku Miu koja diplomirala je međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka. Ona do sada nije volela da se medijski eksponira, ali je sada napravila veliku promenu. Bjelina ćerka je pojačanje u jutarnjem programu televizije N1.

"Novinarski posao na N1 televiziji je jedna od važnijih stvari koja mi se desila u životu, a izgradnja novinarske karijere u slobodnom i profesionalnom okruženju privilegija. Mnogo se radujem novom izazovu i započinjanju dana sa našim gledaocima. Osećam odgovornost prema njima i verujem da nas čekaju zanimljiva zajednička jutra sa aktuelnim temama, ali i analizama društvenih pojava i fenomena. Volela bih da se među mojim gostima nađe i više mladih ljudi kao i onih koji do sada nisu bili mnogo zastupljeni u medijima, a imaju šta da kažu", istakla je Mia koja je dobitnica nagrade "Ženska hrabrost".

zena dragana bjelogrlica
ATA / Antonio Ahel 

Aleksej je od oca nasledio glumački dar. Iako će u aprilu napuniti tek 23 godine, može pohvaliti zavidnim stažom, u filmu "Montevideo, Bog te video", igrao je mladog Tirketa. Kasnije smo ga gledali u serijama "Žigosani u reketu", "Senke nad Balkanom“ i "Južni vetar“.

Ćerka Dragana Bjelogrlića postaje voditeljka
Printscreen / youtube / Senke nad Balkanom 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!