Samo pet dana posle operacije ruke, Dea Đurđević se danas ponovo našla na svom radnom mestu. Voditeljka TV Pink je stala pred kamere, nakon što se 22. put podvrgla hiruškoj intevenciji. Kao i mnogo puta dosad pokazala je da ima snage za sve što je potrebno.

Ovoga puta je medicinski tim imao važan zadatak. Cilj intervencije je bio da se Dei konačno skine ortoza, pomagalo koje joj je svih ovih meseci fiksiralo ruku.

Prema Deinim rečima, jedino je prof. dr Marko Bumbaširević mogao da joj uradi ovu zahtevnu operaciju. "Trebalo mi je mnogo da se psihički pripremim za novu intervenciju i sad se osećam fantastično", navela je Dea na Instagramu.

voditeljka-dea-djurdjevic-min.jpg
TV Pink 

Ona je više puta otvoreno govorila o psihičkim problemima koji su je mučili nakon teške nesreće koju je preživela. Ona je patila od posttraumatskog sindroma i svake noći ponovo sanjala iste strašne snove o tome kako ostaje bez ruke.

Uprkos svemu, trudi se da bude optimistična. "I nakon četiri godine posle najveće životne borbe se smejemo. Uz smeh i porodicu se sve prebrodi.

Već sutra me čeka novi izazov, nova operacija. I to će proći. Sigurna sam da će se moje zdravstveno stanje biti još bolje nakon ove intervencije i da ćemo se još više smejati. Svi mi zajedno", napisala je na Instagramu.

Njena poruka posle operacije je mnoge dirnula do suza. "I ovo smo preživeli. Sada još jače. Kada je najteže onda se najlepše smejemo i najjače se borimo. Vidimo se sutra ujutro na RTV Pink." 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna