Prošlo je četiri godine od kobne saobraćajke, kada je voditeljku Deu Đurđević na Dedinju udario autobus i otkinuo joj ruku, koju su lekari hirurškim putem uspeli da vrate. Usledili su meseci teške borbe i veliki broj operacija, budući da je voditeljka imala brojne povrede, a ona se danas ponovo hrabro smeje, grli se sa najbližima i radi posao koji voli.

Međutim, boravku u bolnicama nije kraj, jer Deu čeka još nekoliko koraka do potpunog oporavka, a voditeljka je sada objavila da danas ima još jednu operaciju.

"I četiri godine posle najveće životne borbe se smejemo. Uz smeh i porodicu se sve prebrodi. Već sutra mečeka novi izazov, nova operacija. I to će proći. Sigurna sam da će moje zdravstveno stanje biti još bolje nakon ove intervencije i da ćemo se još više smejati. Svi mi zajedno. Verujte u sebe i budite hrabri. I radujte se svakom novom danu. Vidimo se uskoro. Budite mi bezbedni", napisala je sinoć Dea, uz fotografiju sa majkom i dugogodišnjim partnerom Mladenom Mijatovićem.

Dea je, podsetimo, nedavno ispričala da je do sada operisana 21 put i da je doživela tri kliničke smrti.

"Imala sam 21 operaciju, tri kliničke smrti, više od 100 uspavljivanja... Bila sam 24 sata na morfijumu i toliko je bolelo da sam i pored toga primala lekove protiv bolova. Nisam mogla da se pomerim od svih povreda i lomova koje sam imala. Moj posttraumatski sindrom je bio jako intenzivan i zbog toga sam često provodila vreme sa psihijatrom", rekla je tada Dea, koja je nakon svega što joj se dogodilo počela dodatno da se zalaže za bezbednost u saobraćaju, ali i za prava osoba sa invaliditetom.

Još fotografija Dee Đurđević pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / deadjurdjevic_official Voditeljka uživa s partnerom Mladenom Mijatovićem na moru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna