Za očaravajuć i blistav osmeh prevashodno je potrebno da vi budete srećni i zadovoljni. Kako u poslednje vreme niste oduševljeni svojom bojom zuba i počeli ste da da skrivate svoj zaštitni znak, vreme je da preuzmete stvari u svoje ruke. Ono što vam je potrebno su Ola Smile proizvodi sa kojima možete na brz i praktičan način izbeliti zube bez odlaska kod zubara! 

Ola smile set predstavlja rešenje za beljenje zuba prirodnim i sigurnim putem. Dejstvom profesionalnih elemenata LED svetla i novog gela za izbeljivanje, zubi se mogu izbeliti od 2 do 8 nijansi.

1 Ola smile  nov 2022.jpg
Promo 

Izbeljivanje traje samo 16 minuta! Ugrađeni tajmer automatski prekida akciju izbeljivanja nakon tog vremena, zatim ga samo isperete i procenite rezultat. Bićete oduševljeni!

Set uključuje USB LED svetlo, 2 olovke za izbeljivanje, 1 vodič za nijanse, 1 iPhone adapter, 1 Android adapter i uputstvo za korišćenje.

2 Ola smile  nov 2022.jpg
Promo 

Ceo proces izgleda ovako:

  • Nanesete gel za izbeljivanje. Skinete poklopac sa olovke i okrenete donji deo u smeru kazaljke na satu dok gel ne prekrije vrh četkice. Nanesete tanak sloj gela na potpuno suve zube, od korena zuba ka vrhovima, izbegavajući kontakt sa desnima.
  • Povežete uređaj sa mobilnim telefonom.
  • Umetnete i osvetlite LED svetlo. Stavite usnik u usta i osvetlite pritiskom na dugme na pakovanju. Usnik će svetleti sjajno plavom bojom. Opustite usne, nema potrebe da jako zagrizete. Slobodni ste za obavljanje više zadataka ili jednostavno da se opustite dok izbeljujete vaše zube. Nakon 16 minuta, LED svetlo će se automatski isključiti.
  • Za najbolje rezultate, preporučuju se uzastopne aplikacije za izbeljivanje svakog dana, tokom najmanje 7 dana ili dok se ne postignu željeni rezultati.
3. ola smile tekst.jpg
Promo 

Ola Smile set sa 2 olovke za izbeljivanje naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po ceni od 2.999 rsd, dok set sa 3 olovke možete naručiti klikom OVDE po ceni od 5.460 rsd

4 ola smile  nov 2022.jpg
Promo 

Ukoliko želite samo olovku za izbeljivanje, možete je naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.560 rsd

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.