Saša Popović je ispunio obećanje koje je dao mladim zvezdama Granda, Aleksandru Simiću i Nenadu Osmanoviću - kandidovao ih je za festival "Pesma za Evroviziju" pesmom "Viva la vida".

"Pesmu 'Viva la vida' sam od Ninoslava Ademovića kupio 2010. godine, čuvao sam je dvanaest godina dok se nije pojavio Aleksandar, koji odlično peva operu i koji se tako predstavio tokom takmičenja. U pesmi postoje takve deonice, a njemu se pridružio Nenad, koji odlično peva sve žanrove. Ideja je bila moja, a i javno sam obećao da ću ih poslati", istakao je za Alo! Saša Popović koji je ponosan na mlade pevače.

"Tada sam kupio od Ademovića oko 20 pesama i ne sećam se koliko je sve koštalo, ali ova pesma je moj poklon momcima, dok će sve ostalo platiti Grand produkcija. Još ne znamo koliko će sve koštati, ali spremamo im nastup i sve kako priliči takvom festivalu", kaže Popović i tvrdi da negativne komentare na račun numere "Viva la Vida“ pišu oni iz suprotnog tabora.

"Video sam oprečne komentare, nekima se sviđa, a nekima ne, ali negativne komentare pišu pripadnici konkurentskih tabora i oni kojima se sviđa neka druga pesma. Na taj način skreću pažnju na ono što oni misle da bi trebalo da nas predstavlja na Evroviziji. To je sasvim normalno", objasnio je Popović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna