Otkako je 2007. godine Britni Spirs doživela nervni slom njen staratelj je bio otac Džejmi Spirs. Tada je i privremeno izgubila starateljstvo nad sinovima. Odlukom suda 2019. godine je 70 odsto starateljstva pripalo bivšem suprugu Kevinu Federlajnu, a 30 odsto Britni. Pop princeza uspela je da vrati kontrolu nad svojim životom nakon 13 godina, a od tada njeno ponašanje privlači mnogo pažnje, zbog čega su njeni obožavaoci čak pozvali policiju.

Pevačica je ponovo u centru pažnje jer su do javnosti stigle informacije da je njena porodica pokušala da organizuje hospitalizaciju jer se boji da bi Brtini mogla da umre. Ona se oglasila na Instagramu i demantovala da uzima lekove za depresiju.

"Nisam ja umrla, ljudi. Tu sam. Živa sam. Živa sam i zdrava i imam svoje krzno ovde, vidite da sam dobro", poručila je obožavaocima. Ipak blizak krug ljudi brine za nju.

"Svi su zabrinuti za nju jer je jako depresivna", otkrio je izvor blizak pop pevačici, koji je napomenuo i da se s godinama jako promenila. Izvor je dodao da je pevačica u lošem psihičkom stanju i zbog sinova koji odbijaju da je vide.

"Britni nije dobro, to je istina. Nije ista vrckava osoba kakva je bila. Srce mi se slama dok je gledam ovakvu", rekao je prijatelj koji pevačicu dobro poznaje.

"Problem je što je jako tužna jer je njeni sinovi ne žele da je vide, oseća se užasno zbog toga, to je stvorilo veliku praznin u njenom srcu. Ona je majka dva dečaka i nikada ih ne viđa, mislim da bi svakoj majci zbog toga puklo srce", tvrdi izvor.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna