Dea Đurđević se već četiri godine bori za svoje zdravlje. Otkako je 2019. godine doživela tešku saobraćajnu nesreću na putu do posla, operisana je 22 puta. Poslednji put pre dva dana. Operacija je prošla uspešno, a voditeljka ne krije koliko je strahovala od ishoda.

"Jedva čekam da sama sebi vežem kosu, pre nego što sam otišla na operaciju, bojala sam se da se ne probudim na respiratoru. Operisana sam u sredu, a u petak sam vodila Jutarnji program", kaže Dea Đurđević.

"Nadam se da je ovo bila poslednja operacija. Doktor Marko Bumbaširević mi je rekonstruisao šaku, koju ću napokon moći normalno da pomeram. Konačno ću moći sama da vežem kosu. Jedva čekam! To mi je dosad radio Mladen. Naučio je da mi napravi visoku i nisku punđu, ali više neće morati", rekla je za "Informer" voditeljka koja je u bolnici provela samo jedan dan.

"Psihički nisam bila spremna za novu intervenciju. Odlazak u bolnicu mi je vraćao slike na 7. februar, kada sam doživela saobraćajku. Ali doktor je uspeo da me ubedi da će se sve dobro završiti. I zaista je sve ispalo kako treba. Pre nego što sam otišla na operaciju, bojala sam se da se ne probudim na respiratoru, nemoćna da ustanem i govorim. Ali nije bilo tako. Ležala sam jedan dan u bolnici", rekla je Dea koja se kući vratila u četvrtak, a već u petak vodila je Jutarnji program na TV Pink, i to punih pet sati.

"Nerviraju me bolovi, ali mi rad pomaže da ne mislim o tome. Pitala sam doktora da li da se odmah vratim na posao, rekao mi je da radim onako kako se osećam. Mladen, mama i baka nisu bili za to, ali ih nisam poslušala. Očigledno sam u isto vreme i hrabra i luda. Dovezla sam se sama na posao, a tako sam se i vratila kući zato što sebi stalno govorim: 'Idemo dalje.' Naredne dve godine ću ići na terapije. Biće bolne, ali ću preživeti", završava voditeljka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna