Marijani Mićić život se potpuno promenio 9. decembra 2021. godine. Ona i njen verenik Miloš Marjanović postali su roditelji. U porodicu je stigla Ana koja je postala centar njihovog sveta. Voditeljka se vratila poslu nakon nekoliko meseci. Ona vodi šou program "Pinkove zvezdice", a u studiju ponekad provodi i po 12 sati. Ovo je ujedno bio i prvi put da se nakon porođaja na ceo dan odvojila od ćerke Ane.

"Rasplakala sam se i pitala se 'što sam je ostavila, što sam je ostavila'", rekla je Mićić, pa se dotakla proslave rođendana njene ćerke Ane koje je obeleženo 9. decembra.

"Nisam zaplakala. Dugo smo razmišljali da li da slavimo na veliko ili na malo. Porodila sam se u jeku korone, nismo imali ni svadbu, i onda smo rešili da napravimo veliki rođendan. Ona je bila na visini zadatka, svi su se čudili. Nije plakala, ona je car, velčiki car! Svake godine ću joj praviti veliku žurku", dodala je za "Pink" Marijana, koja se odlično snašla u ulozi majke budući da je tetka dva dečaka o kojima je brinula od prvog dana.

"Nije mi nešto sad to mnogo novo i mnogo strano, zato što sam ja tetka dva dečaka koji će sad da napune četiri godine i sticajem okolnosti te prve godine kad su se oni rodili ja sam skoro pa živela sa njima, i ja zaista oko beba znam sve. Nemam strah. U porodilištu su mi rekli, tačnije babica je rekla mojoj cimerki 'pa vidiš kako Marijana sve zna', a ja kažem 'pa meni je ovo treće', a ona kaže 'kako, pa ovde piše da je tebi prvo dete', ja kažem 'jeste prvo koje sam rodila, ali treće koje imam'. Tako da mi stvarno ide dobro", rekla je ona nedavno u emisiji "Praktična žena".

Ćerka Marijane Mićić prvi put na moru
Instagram/Marijana Mićić 

Marijana je gotovo deceniju u srećnoj vezi sa producentom Milošem Marjanovićem, ali venčanje za sada ne planiraju, što je voditeljka tom prilikom objasnila na duhovit način.

"Nisam se udala, ali kao da sam udata, samo nemam papir da to dokažem. Ali mi stvarno živimo kao da smo u braku.  Glupo mi je da promenim prezime, jer mi je malo glupo da budem Marijana Marjanović. Dobro mi je i ovako", rekla je tada.

Još fotografija Marijane Mićić i njenog izabranika Miloša pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Marijana Mićić Marijana Mićić i i Miloš Marjanović čekaju bebu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna