Melinda Gejts nema više nameru da se osvrće iza sebe. Razvod od milijardera Bila Gejtsa je prebolela i krenula je dalje.

"Imala sam određene razloge zbog kojih jednostavno više nisam mogla da ostanem u tom braku. Ali čudna stvar u vezi sa kovidom je da mi je obezbedio privatnost da radim ono što treba. To je neverovatno bolno, na bezbroj načina, ali mogla sam da daleko od očiju javnosti prođem kroz to", rekla je Melinda kojoj je posao pomogao da prebrodi težak životni period.

"Nastavila sam da radim sa osobom sa kojom sam se razišla i morala sam da se pojavim i budem najbolja svakog dana. Dakle, iako sam možda plakala u devet sati ujutru, pa morala da budem na video-konferenciji u 10 sati sa osobom od koje se rastajem, morala sam da se pojavim i da budem najbolja", ispričala je i istakla da joj je glavni zadatak bio da zaštiti njihovo troje dece - Dženifer (25), Rori (23) i Fibi (19). 

"Nije se desila neka konkretna stvar. Došao je jednostavno momenat kada sam shvatila da to jednostavno nije zdravo, i nisam mogla da verujem u ono što imamo", rekla je Melinda i istakla da je spremna da pronađe novu ljubav. Ona je primećena sa Džonom Du Prom na košarkaškoj utakmici Bruklin Netsa u aprilu ove godine, a strani mediji tvrde da su u vezi mesecima.

Nije poznato kako su se Melinda i pet godina stariji Džon upoznali. On je bio dopisnik Foks njuz kanala krajem 1990-ih i početkom 2000-ih. Radi sada kao specijalista za strateške komunikacije, i ima dva sina i ćerku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna