Marija Šerifović muzički talenat nasledila je od majke Verice Rakočević. Kao devojčica maštala je da sa njom ide na snimanja emisija, ali često zbog obaveza u školi nije mogla da stigne.

"Sećam se da je tad bio ZAM, prvo smo išli u Zemun, a ja sam htela da idem sa njom. Nekad su se emisije snimale u vreme škole, druge smene i nisam mogla da stignem itd. Mislim, lepo je danas kada vidim da sam kao dete tamo išla i gledala sve te neke ljude, a sad mogu da se svađam lepo sa njima"m rekla je Marija kroz osmeh, a Saša Popović otkrio je kako je protekao njihov prvi susret 1998., kada je Marija imala sam 15 godina.

"To nikad neću zaboraviti. Marija je bila klinka i Verica je dovela na snimanje, a u toj emisiji je bio pokojni Šaban Šaulić, Vesna Zmijanac i svi pevači su dolazi i prolazili sa 'Dobro veče, direktore'. I sad Verica dovodi Mariju i kaže Verica njoj 'Ovo je direktor Saša Popović', a zatim meni 'Da te upoznam, ovo je moja Mara', a ona meni prođe pored mene i samo kaže 'Zdravo'. Vidi onako me je ošamarila, kao zdravo i žurim… I ništa, sela pored mene, ja kažem kako si, a ona gleda i misli se 'Dobro, matori šta me pitaš'. Bila je frajer od malih nogu i bila je džambast", ispričao je s osmehom Popović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna