Poznata novinarka Marija Šriver teško je podnela razvod od glumca Arnolda Švarcenegera, odnosno ono što mu je prethodilo.

Marija i Arnold venčali su se 1986. godine i tokom braka dobili četvoro dece. Zajednicu dugu pola veka srušila je glumčeva preljuba. Naime, Arnold je imao aferu s njihovom nekadašnjom kućnom pomoćnicom Mildred Binom tokom koje je dobio sina.

Bivši guverner Kalifornije krio je činjenicu da je bio Džozefov otac 15 godina, a Mildred ga je podržavala. Ipak, istina je isplivala na videla i Marija je rešila da okonča brak 2011. godine. Nakon ovog kraha potražila je utehu u manastiru, gde joj je časna sestra rekla da ima dopuštenje da živi.

"Rekla mi da je da ne mogu tamo da živim, ali da imam dopuštenje da izađem i postanem Marija", ispričala je ona i otkrila da pre ovog razgovora nikada sebi nije dala dopuštenje da spozna svoje osećaje, da bude ranjiva, slaba ili da je bace na kolena. Razgovor ju je duboko uzdrmao, pa posle njega, kako kaže, nije prestajala da jeca.

Razvod je potrajao dugi niz godina zbog podele imovine. Iako nije zvanično potvrđeno pisalo da je par imovinu od 400 miliona dolara podelio.

 Iako je Šriver ćutala o neveri svog bivšeg supruga nakon što je tražila "poštovanje i privatnost" tom temom se pozabavila u svojim memoarima "Total Recall" iz 2013. godine.

"Dogodilo se i sada moramo da shvatimo kuda dalje", rekao je tada Švarceneger koji je priznao i ljubavnu vezu sa Brigit Nilsen..

Bivša supruga Arnolda Švarcenegera dugo se nije pojavila u javnosti, a nedavno je snimljena u šetnji Los Anđelesom. Njene fotografije izazvale su lavinu reakcija i komentara na društvenim mrežama zbog brojnih estetskih korekcija kojima se podvrgla.

"Šta je to uradila sebi?!", "Ovo je strašno", "Neko je morao da fotošopira ove fotografije, nismo morali da ih vidimo", samo su neki od komentara na njen novi izgled.

Pogledajte fotografije Marije Šriver koje su šokirale svet.

Profimedia Bivša žena Arnolda Švarcenegera neprepoznatljiva

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna