Nikolina Kovač i Saša Kapor godinama uživaju u skladnom braku, a sve izazove su uspeli da prebrode. Vezuju ih brojna zajednička interesovanja, a i jedno pred drugim nemaju tajni. Tako je Saša ispričao sa koliko nestrpljenja je iščekivao koncert Jelene Rozge, koju i Nikolina obožava.

"Kao mala sam obožavala grupu 'Magazin', to je taj neki sarajevsko-hrvatski melos koji teče mojim genima i koji je sastavni deo mene. Pogotovo Sanju, članicu grupe koja me je jako podsećala na moju mamu. Naravno posle i divna Jelena koju takođe obožavam i danas te pesme najčešće slušam u kolima", ispričala je Nikolina, nakon čega je Saša priznao koliko se spremao za Rozgin koncert

"Sećam se kada sam bio tinejdžer i tada je već Jelena Rozga bila u grupi 'Magazin'. Imali su koncert u Sava centru, a jedan drugar moj i ja smo doživeli kao da idemo ne znam gde, to je bilo spremanje, to su bili butici, da se obučemo", ispričao je Kapor sa osmehom, a Nikolila se našalila:

"Da ih vidi Jelena Roga", rekla je Nikolina, na šta se Saša  nadovezao.

"Da, da nas vidi Jelena, a i znali smo da će biti mnogo devojaka. Ma vi ne verujete, mi smo se spremali kao da se ne znam i ja šta dešava. Od početka do kraja se sećam tog koncerta, bilo je sve savršeno od početka do kraja koncerta! Bili smo zadovojni izgledom i posle toga smo otišli u mek i otišli kući (smeh)", prisetio se pevač koji je uspeo da skine višak kilograma."Pre pet ili šest dana sam naleteo na neki naslov 'Pustii kosu, bradu i stomak, a nekada je bio jedan od najzgodnijih Zvezda Granda', a ja iskreno mislim da jedino kada sam bio mršaviji je neka 2011. godina i imao sam 85 kilograma, a sad imam 91. Mene kamera možda i ne voli toliko, ali sećam se da ranije da me ljudi pitaju kako sam ja toliki, nekako su imali utisak da sam niži. Za Topalka su mislili da ima dva metra najmanje, a za mene su da sam neki malecki dečkić, mali debeli sa kratkim nogicama, a ja visok 190cm. Kad nas vide uživo i vide da sam od njega viši za glavu ostanu u šoku, tako da nije sve onako kako izgleda", našalio se pevač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna