Pevačica Kaja Ostojić prošle godine raskinula je vezu sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, iako su ih mnogi videli pred oltarom. Umesto venčanja je, ipak, došlo do kraha ljubavi, a pevačica se tada iz Francuske, gde su zajedno živeli, vratila u Srbiju.

Kaja je sada priznala da je nakon raskida prošla kroz težak period, ali da je to sada ostavila iza sebe.

"Ove godine, koje trenutno imam, su mi donele ono sve što mi je falilo u životu. Bez preterivanja mogu da kažem da sam u nekom piku samopouzdanja i doživljaja same sebe. Ovog leta sam izašla potpuno iz zone komfora. Imala sam jako težak period u prvoj polovini godine i zaista nije džabe ona izreka 'što me ne ubije, to me ojača'. Ja sam bukvalno školski primer za to. Ne sećam se da mi je ikada bilo teže, ali se onda bukvalno sve preko noći promenilo. Rodila sam se neka nova ja. Ne opterećujem se previše drugim ljudima, osim svojim najbližima, ni lošim stvarima. Biram ljude oko sebe koji me čine srećnom", rekla je ona u emisiji "Prvi red" na K1 televiziji.

Pevačica više ne želi javno da priča o emotivnom statusu, a u medijima je proteklih nedelja povezivana sa hrvatskim teniserom Bornom Ćorićem.

"Zaista ne mogu da se oporavim od količine zlobe u novinskim tekstovima, kada sam ja u pitanju. Rekla sam da više neću govoriti o privatnom životu, jer je to nešto samo moje, ali moram da se osvrnem na jako ružne naslove i kažem da toliko ne znate o mom privatnom životu, a mislite da znate. Niste ni svesni toga. To je jako tragično, s obzirom na to da se bavite tuđim privatnim životima barem to učinite na neki lep način. Recite koju lepu reč za mene, jer sam ja već vaše gore list", rekla je na ovu temu Kaja, koja iza sebe ima tri braka.

Ona je, inače, nedavno govorila o tome da su pojedini partneri tražili od nje da karijeru stavi u drugi plan, ali da se sa javne scene na jedno vreme povukla i svojom voljom.

"Kako ko, svi se zaljube u pevačicu, a posle hoće da prave od nje domaćicu, to je filozofija uglavnom svih muškaraca. Bilo je i toga, ali da nije bilo mog pristanka, ne bi bilo odvajanja od mog posla", rekla je tada.

Još fotografija Kaje Ostojić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / kaya_ostojic Pevačica uživa u Beogradu!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna