Dragan Gagi Jovanović pet godina se borio sa diskus hernijom, koja mu je stvarala velike bolove i probleme. Najviše vremena je provodio je u svojoj kući na Zlatiboru, a projekte je snimao povremeno, kada mu je zdravstveno stanje to dozvoljavalo. Međutim, sada se situacija, kako kaže poznati glumac, znatno popravila.

"Poslednjih godina sam živeo, ali sam malo i radio, mnogo razmišljao, beležio najviše poeziju, ali i prozu. Bavio sam se stvarima koje me zanimaju. Zdravlje mi je sada mnogo bolje, bolove u kičmi osećam ponekad, ali su sada podnošljivi, mogu da funkcionišem. Dosta vremena sam proveo u prirodi, na Zlatiboru", ispričao je Gagi za magazin "Gloria".

Glumac trenutno sa prijateljem, rediteljem Vasilijem Nikitovićem, snima film i seriju "Kruna", gde tumači glavnu ulogu - kralja čerge Romana. Rad na ovom projektu mu posebno prija, jer se uželeo posla.

Dragan Gagi Jovanović se oporavio od diskus hernije
Youtube RTS 

"Sam sam se pozvao, pošto sam zajedno sa rediteljem više od deset godina radio na scenariju. Mnogo smo lutali, napisali nekoliko verzija, i na kraju napravili muzičku bajku sa elementima trilera. Želeo sam da igram, ali mi je ipak najvažnije što sam uspeo da ostvarim veliku želju mog pokojnog tasta Lazara Pujića, oca moje supruge Branke. On mi je davno rekao da moram ponekad da odigram nekog čergara, muzičara Roma. Lazar je preminuo pre dve godine od korone, a meni je drago što ću mu napokon ispuniti želju i odglumiti Romana", rekao je Dragan za pomenuti magazin.

Jovanović je tokom perioda lečenja proveo šest meseci u banjama, gde su mu adekvatne terapije mnogo pomogle.

Dragan Gagi Jovanović se oporavio od diskus hernije
Youtube RTS 

"Jedan mladi doktor mi je rekao da se njegova devojka oporavila i vratila taj diskus tako što je vežbala i išla na istezanja. Počeo sam da idem na istezanja, bio sam i u banjama, u Banji Koviljači i u Blatu. Zajedno sa vežbama je pomoglo. Posle šest meseci nisam prepoznao moj snimak. Pitao sam da li je moguće da sam ga vratio, kažu jeste", rekao je on nedavno u emsiji "Zdravi sa dr Katarinom Bajec".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna