Omiljeni voditeljski dvojac pripremio je pravu poslasticu za sve gledaoce Kurir televizije, očekuju vas nova pravila, vredne nagrade i još napetija kulinarska borba.

Majke i snajke
Promo 

Četvrtu sezonu otvara porodica Kovačević iz Herceg Novog. Branka je rodom iz Bosne, ali je udata za Crnogorca i živi u Herceg Novom. Sada je u penziji, i to je posebno čini srećnom jer, kako kaže, napokon ima vremena da se posveti sebi. Obožava more i duge šetnje na plaži.

Majke i snajke
Promo 

Snajka Anđela je student, u slobodno vreme usavršava engleski i gaji posebnu ljubav prema rok muzici. Ističe da se u kuhinji snalazi po potrebi, ali da joj nije mrsko da pripremi ukusnu hranu kad se ukaže potreba. Igor se bavi ugostiteljstvom i veliki je gurman. Voli život na moru, ali van letnje sezone, jer tada najviše uživa u lepotama grada u kojem živi.

Pred nama je još jedna zanimljiva sezona, a šta se sve menja u samom takmičenju i zašto će vas dodatni zadatak majki i snajki nasmejati do suza, otkrijte na Kurir televiziji radnim danima u 18 časova i subotom od 17.10.