Popularni bend "Hurricane" prošle godine dobio je novi sastav, dok su stare članice Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević nastavile solo karijere. I dok Ivani koleginice nedostaju na sceni, kod Sanje to nije slučaj.

"Nedostaju mi, bile smo pet godina zajedno na sceni. Teže je na nastupima jer sad sama nastupam, ali je to posao kojim se baviš i voliš ga i nekako se srodiš sa tim. Lakše je naravno kada imaš nekog pored sebe, ali dobro, sada imam igrače pored sebe", rekla je Ivana za "Blic", a onda se nadovezala Sanja:

"Bićemo zauvek deo jedne ekipe, ali treba da se predstavimo i kao solo izvođači. Iskreno, meni ne nedostaje zajedničko pojavljivanje jer je uvek frka kada treba negde zajedno da se pojavimo. Ne znamo kad će koja da se spremi, a sada je sve u sopstvenoj režiji."

Raspada se grupa Hurricane
ATA / Antonio Ahel 

Vučićeva već neko vreme uživa u ljubavi sa izabranikom Nenadom Cicmilom, ali o svojoj vezi ne želi da govori javno. 

"Imala sam neprijatna iskustva kada sam delila svoj emotivni život sa svima, hoću da to nekako sačuvam za sebe", rekla je pevačica, koja za sada ne razmišlja o prinovi jer joj je karijera prioritet. 

"Ponekad imam majčinski instinkt kada vidim neku slatku bebu. Ove godine punim 30 godina, ali sad sam u fazi kada mi karijera počinje u nekom ozbiljnijem smeru, sada sam fokusirana na to i o tome mislim", rekla je ona za pomenuti medij.

Još fotografija Sanje Vučić pogledajte u galeriji ispod.

Printscreen/ Insatgram Sanja Vučić, Printscreen/ Insatgram sanjalilwolf Sanja Vučić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna