Pevačica Katarina Grujić u avgustu 2021. godine sklopila je građanski brak sa fudbalerom Markom Gobeljićem, a u decembru iste godine dobili su ćerku Katju. Prošle godine su zatim organizovali i crkveno venčanje i veliko svadbeno slavlje, a Katja je nedavno proslavila i prvi rođendan.

Katarina uživa u majčinstvu i spremna je za proširenje porodice, a ne bi imala ništa protiv ni da dobije blizance, pa čak ni trojke. 

"Volela bih da imamo još dvoje dece, a možda i blizance. Moj brat ih ima, tako da genetski postoji mogućnost da mi se to desi, mogu i trojke, zašto da ne. Ali tada bi Markovi i moji roditelji morali da priskaču u pomoć", rekla je za "Svet" pevačica, koja se trudi da sve obaveze oko ćerke obavlja sama. 

katarina grujic marko gobeljic
Instagram / katarinagrujic.doll 

Nekada su je, priznaje, nervirale predrasude koje vladaju o pevačicama, ali više na to ne obraća pažnju. 

"Žene koje su se udale zbog novca i titula stavljaju se u isti koš s divnim, poštenim devojkama i ženama koje su se udale iz ljubavi. Ranije, dok sam bila mlađa i dok me je sve nerviralo, htela sam da se svađam, ali posle 12 godina u javnosti sam sazrela i ništa me ne tangira", iskrena je bila Katarina.

Iako je često porede sa mnogim koleginicama, poput Aleksandre Prijović, Grujićeva smatra da na estradnom nebu ima dovoljno mesta za sve.

"Nemam konkurenciju zato što mislim da je svako unikatan na svoj način. Ne mogu ja da se poredim sa Prijovićkom, ne može ni ona sa mnom. Isto tako i s ostalim koleginicama, svaka je jedinstvena na svoj način. Ne ličim ni na koga", zaključila je za pomenuti list. 

Neke od fotografija sa svadbe Katarine Grujić pogledajte u galeriji ispod.

Nemanja Nikolić Provod do zore!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna