Pevačica Selma Bajrami prošla je kroz težak životni period. Nakon razvoda usledila je mučna borba za starateljstvo nad sinom koja traje već punih osam i po godina.

"On je mene toliko finansijski oslabio da sam bila na ivici egzistencije. Uzeo je dete da bi se meni osvetio. Nikada nije hteo da se brine o detetu. Meni je žao mog deteta jer trpi veliki stres. Kada je bila korona 2020. godine, otkazala sam punomoćje mom advokatu jer nisam radila, a samim tim nisam bila ni finansijski potkovana. Njegov otac je tada uhvatio momenat, pa je poslao listu laži o meni, a to je sve stiglo mom bivšem advokatu pa mi je istekao rok za žalbu. Ispalo je kao da se slažem sa svim tim. Od tad nemam kontakt sa detetom. Jedva sam se izborila da ga makar vikendom viđam i za odmore. Kad god pitam sina zašto ne nazove majku, kaže mi da ne sme to oca da pita", rekla je Selma nedavno koja se povukla nakon razvoda. Ipak, prošle godina uplovila je u emotivnu vezu, koja je uprkos emocijama okončana raskidom. 

"Bila sa zaljubljena i raskinula. Volela sam i to je najvažnije. Ostavićemo ga u prošlom vremenu, nije zaslužio šansu" sumirala je godinu iza nas pevačica tokom gostovanja u emisiji  "A sad malo mi“, a o pomirenju nema ni govora.

"Samo je sarma dobra podgrejana", bila je jasna Selma.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna