Željko i Maja Samardžić odličan su primer da prava i iskrena ljubav može da odoli svim izazovima i iskušenjima. Prošli su brojne životne faze, sa ćerkama su iz Mostara došli za Beograd, kada su krenuli od nule, ali zajedno su uspeli da preborde sve nedaće. Danas iza sebe imaju 44 godine braka,koji su uspeli da očuvaju poverenjem i ljubavlju. Pevač je ispričao da mu se Maja dopala na prvi pogled i da je odmah zaprosio.

 "Izdvajala se iz mase svojom povučenošću i smirenošću. Upoznali smo se kada sam pevao na jednoj igranci na kojoj se našla, a potom smo se sreli i na njenoj maturskoj večeri. Bio sam direktan i odmah sam je priupitao da mi bude žena. Svi su mi govorili da nemam šanse, ali eto, uspeo sam, praktično sam osvojio neosvojivu tvrđavu. Kada bi je svi gledali mojim očima bila bi najlepša na svetu", rekao je za "Blic" Željko koji je svojevremeno otkrio da uživaju u zajedničkim ritualima, od jutarnje kafe do porodičnog ručka.

"Ko prvi ustane on kuva kafu. Ja se najčešće potrudim da to bude ona. (smeh) Podjednako smo dobri u kuvanju kafe. Tokom niza zajedničkih godina stekli smo isti ukus za mnoge stvari, pa i za kafu", rekao je pevač za "Hello!" koji je ponosan i na Majine kulinarske veštine.

"Ona je baš dobra u tom prostoru, ja sam tu više kao smetalo. Ponekad nešto spremim kad je zauzeta, ali priznajem da joj nisam dorastao. Maja zaista odlično kuva", rekao je Željko. Inače, Marina Tucaković je inspirana ljubavlju Željka i Maje napisala pesmu koja je postala veliki hit.

"Marina je davno jednu pesmu posvetila mojoj supruzi. Iako je to ‘njena‘ pesma, ja je na svojim koncertima posvećujem svim ženama koje polako ulaze u ozbiljnije godine. Reč je o numeri ‘Pokaži mi šta znaš‘, ispričao je Željko u "Premijeri".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna