Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške ponosni su na petnaestogodišnjeg sina Andreja. Praznike su proveli zajedno u Americi gde je Viki imala turneju, a Andrej je boravak tamo iskoristio da se bavi tenisom, koji je njegova velika ljubav. Sa pevačicom je bio ui njen pulen iz "Zvezda Granda" Nermin Handžić.

"Andrej putuje sa nama. On je već bio u Njujorku na jednoj teniskoj akademiji kako ne bi prekidao sa treninzima, a ovoga puta će biti u Vegasu. U slobodnim trenucima se on i Nermin jako lepo druže. Uživam dok ih gledam, kao i da se smejem sa njima jer su oni pripadnici nove generacije pa me malo i edukuju" rekla je Viki i istakla da uživaju u igricama i društvenim mrežama.

"Oni se često zatvore u sobu, slušaju muziku, na društvenim mrežama su ili igraju igrice. U jednom trenutku sam ušla i vidim da Andrej koji inače ne sluša puno muziku, repuje sa Nerminom. On inače kao pripadnik ove 'nju ejdž' generacije i novijeg trenda sluša Zeru, Vojaža i Nućija", rekla je pevačica, a potom otkrila šta ju je iznenadilo.

"Nakon pola sata sam ušla nenadano u sobu, a Andrej sluša Safeta Isovića i sevdalinke. Bila sam šokirana! Ko je na koga šta preneo?!", otkrila je Viki.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna