Krstinja Matanović osvrnula se na period kada se borila sa viškom kilograma i kada mnogi nisu verovali u nju.

"I ranije sam slušala kako su me ogovarali i govorili da ništa neću uraditi, da nikad neću smršati. I onda sam odlučila da ne izlazim iz kuće. Bila sam mnogo vezana za majku, svi su ocu govorili da to neće da izađe na dobro. Recimo, ako je ona bolesna, ja ne izlazim napolje da se igram sa decom, sedim pored majke i držim je za ruku. Kada se upokojila, moj spas i uteha bila je hrana i tako je sve išlo unedogled", ispričala je za "Grand Online" pevačica koja se ne estradnu scenu "probila" kroz takmičenje "Zvezde Granda".

Kako kaže, nakon što je počela da nastupa shvatila je da mora da preduzme nešto po pitanju svog zdravlja i kilaže, pa je odlučila da se podvrgne operaciji smanjenja želuca.

Iako je tada izgubila veliki broj kilograma, psihička borba je i dalje postojala, jer joj je trebalo vremena da se navikne na činjenicu da može da pojede mnogo manje hrane nego ranije.

"Kada se odlučite za ovakav posao, znate da će vam to fizički pomoći, ali naravno da je psihički bilo najviše teško. Verujte da sam dolazila do situacija kada kažem sebi 'zašto sam ovo uradila'. Prevelik broj kilograma sam imala, mogla sam mnogo da pojedem, a onda dođem do toga da mogu da uzmem samo dva, tri zalogaja. Uopšte nije bilo svejedno. Međutim, sada sam se već navikla", otkrila je ona.

Krstinja je sada prezadovoljna svojim izgledom, a iako se u međuvremenu razvela, i taj težak period uspela je da prebrodi, o čemu je nedavno i govorila.

"Kažu da je razvod ravan maloj smrti, gubitku voljene osobe, i to je nešto što čovek ne može tek tako, ravnodušno da prođe. To je velika patnja, bol. Ali život je nepredvidiv, to se dešava, a mi smo tu da podnesemo najbolje što možemo. Ovo je najgore vreme u koje je mogao da mi se desi razvod. Ali trebalo je da se desi, nije moglo da funkcioniše, bilo bi mučenje za obe strane. Nemam problem da iskreno pričam o svemu, neću bežati od toga da kažem bilo šta. Nikada neću reći da je moj suprug loša osoba, ili da je bila treća osoba u pitanju. Jednostavno nije išlo, nije nam se dalo, i to je jedini razlog. Nismo se ogrešili jedno o drugo i to je jedina istina", ispričala je pevačica nedavno u emisiji "Grand Magazin".

Još Krstinjinih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / krstinja_official Posle operacije želuca i viška kože

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna